• Home
    • Over ons
    • Assortiment
    • Recepten
    • Openingstijden
    • Contact

Kalkoendrumsticks – standaardrecept

Gepubliceerd: 15-12-13

Ingrediënten

Ingrediënten

2 kalkoendrumsticks, kalkoenkruiden, 40 g boter en 1½ dl rode wijn.

Bereiding

Bestrooi de kalkoendrumsticks met kalkoenkruiden. Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin de kalkoen rondom bruin. Plaats de deksel schuin en braad het geheel 40 minuten. Voeg zonodig een scheutje vocht toe en keer de kalkoen regelmatig. Neem de kalkoen uit pan, voeg de wijn toe en roer de aanbaksels los.

Tip

Voeg op het laatst 1 dl slagroom toe en kook dit even in.

Serveertip

Kalkoen met zuurkool/aardappelpureeschotel uit de oven.

Legenda

De recepten zijn bestemd voor 4 personen.
Betekenis afkortingen
g = gram, l = liter (1000 cc), dl= deciliter (100 cc), el = eetlepel en tl = theelepel.

Bereidingswijze

Laatste recepten

  • Kalkoenrollade – standaardrecept
  • Hertengoulash
  • Hertenbiefstukjes in roomsaus
  • Hertenbiefstuk van de barbecue
  • Hertenbiefstuk met mango-cranberrysaus
Naar receptoverzicht >>

  • De Waal Malefijtstraat 113 | Katwijk aan Zee | info@poeliersterk.nl | Tel: 071-4016954

  • Copyright 2022 | ontwikkeld door Dune Pebbler | lid van: logo_nbpw

  • 7ads6x98y